Οδηγίες για σύνδεση σε τηλεδιάσκεψη με το Webex

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ WEBEX

Για να παρακολουθήσουμε ένα μάθημα μέ τηλεδιάσκεψη θα χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα Webex. Για να μπούμε σε μία αίθουσα τηλεδιάσκεψης θα πρέπει ο καθηγητής του οποίου το μάθημα θέλουμε να παρακολουθήσουμε να μας στείλει ένα σύνδεσμο (link) της αίθουσάς του. Το link μοιάζει κάπως έτσι: https://minedu-secondary.webex.com/meet/onomakathigiti όπου onomakathigiti είναι το όνομα της αίθουσας που έχει ο κάθε καθηγητής και δεν το ξέρετε. Αυτή την πληροφορία θα σας τη στείλουν οι καθηγητές σας.

Για να παρακολουθήσουμε ένα μάθημα χρειαζόμαστε επίσης και ένα πρόγραμμα ή τον browser μας (πχ Chrome). 

Οδηγίες για την σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε στις τρεις 3 πρώτες σελίδες των οδηγιών. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το μάθημα από κινητό ή tablet διαβάστε τις σελίδες 4 μέχρι 15. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το μάθημα από υπολογιστή διαβάστε από τη σελίδα 16. Για παρακολούθηση από υπολογιστή υπάρχουν δύο τρόποι. Ο πρώτος και ευκολότερος είναι με τη χρήση browser (πχ. Chrome)  και βρίσκεται στις σελίδες 16 μέχρι 21. Σας τον συνιστούμε. Για τον δεύτερο τρόπο πρέπει να κατεβάσουμε (download) το πρόγραμμα Webex της Cisco και  βρίσκεται στη συνέχεια από σελίδα 22 ως το τέλος.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Δείτε κάνοντας κλικ με το ποντίκι εδώ, το έγγραφο του Υπουργείου για εγγραφή μαθητή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε οδηγίες εγγραφής.

Μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε έγγραφο του Υπουργείου Υγείας που περιέχει μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας μέσω πρόληψης κατά του κοροναϊού.

 

 

Οδηγίες για την παραμονή παιδιών και εφήβων στο σπίτι

Κάνετε κλικ εδώ και διαβάστε οδηγίες για την παραμονή εφήβων και παιδίων στο σπίτι. Οι οδηγίες αυτές εκδόθηκαν από τον Εθνικό Οργανσμό Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

 

Αγιασμός σχολικού έτους 2016-17

Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ. Οι μαθητές να έχουν μαζί τους την τσάντα τους, γιατί θα πάρουν τα βιβλία.

Υποκατηγορίες